Danas u Kaknju 79. svečanost proglašenja najboljih sportista BiH za 2023.

Kakanj će danas biti domaćin 79. po redu svečanosti proglašenja najboljih sportista Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

“Na manifestaciji izbor najboljih sportista Bosne i Hercegovine dodijelit ćemo nagrade i priznanja najuspješnijim sportistima u različitim kategorijama. Pored toga nagradit ćemo i kakanjce koji su 40, 50 godina radili u sportu, te ćemo im uručiti specijalna priznanja” kazao je Vlatko Glavaš, predsjednik Skupštine sportskog Saveza Bosne i Hercegovine.

Načelnik općine Kakanj Mirnes Bajtarević je naglasio da će učiniti sve da ova manifestacija bude održana na najvišem nivou, te da su se od početka stavili na raspolaganje Sportskom savezu Bosne i Hercegovine za sve ono što im bude potrebno prilikom organizacije ovog značajnog sportskog događaja.

Važno je podsjetiti da je u protekle tri godine ova manifestacija održana u Bihaću, Bugojnu i Konjicu, te da su u Sportskom Savezu Bosne i Hercegovine donijeli odluku da će ovu manifestaciju organizovati svake godine u nekom drugom bosanskohercegovačkom gradu.

 

Izvor: Kakanjinfo

Podijeli vijest

Pretplati se da budeš prvi!

Najnovije

Možda Vas zanima i ...
POVEZANO

Potpisani ugovori za sufinansiranje projekata energetske efikasnosti u Zenici

Danas je u Gradskoj upravi Grada Zenica održano potpisivanje...

POJSKE I LOKVINE BEZ DILEME ODABRALI BHI KF

Ogromnu podršku dobili su kandidati Bosanskohercegovačke inicijative- Kasumović Fuad...

ŠERIĆI, ORAHOVICA I NEMILA SNAŽNO PODRŽALI KANDIDATE BHI KF

  U finišu predizborne kampanje kandidati Bosanskohercegovačke inicijative Kasumović Fuad...