Počelo je snimanje nove sezone omiljene serije: Vraća se ‘Emily u Parizu’!

Nakon što je stigla potvrda kako će obožavatelji uživati i u četvrtoj sezoni omiljene serije, glavna zvijezda Lily Collins na Instagramu je potvrdila da kreće sa snimanjem serije koja u naše domove donosi dašak Pariza

Nakon što je stigla potvrda kako će obožavatelji uživati i u četvrtoj sezoni omiljene serije, glavna zvijezda Lily Collins na Instagramu je potvrdila da kreće sa snimanjem serije koja u naše domove donosi dašak Pariza, no ove godine čeka nas mali preokret

Iako pariška avantura ni nas ni glavnu junakinju nije naučila francuski jezik, u naše je domove donijela prekrasne kadrove prekrasnog Pariza, zanimljive modne kombinacije, ali i uzbudljive ljubavne priče pune uspona i padova. Da se serija vraća na Netflix potvrđeno je još prošle godine, a Emily je na Instagramu otkrila da je počelo i snimanje!

Nakon što su prošle godine ostala otvorena brojna pitanja, uključujući i ono glavno: ‘Hoće li Gabriel i Emily konačno završiti zajedno?’, najnovija objava na Instagram profilu glavne glumice otkrila je da ćemo do odgovora doći vrlo brzo.

Serija se posljednjih sezona snimala u studiju Cité du Cinema. Ipak, studiji su već rezervirani za Olimpijske igre, tako da će Emily umjesto toga snimati u drugom obližnjem studiju, dok se za vanjske lokacije vodi ‘mrtva trka’. Od juna do septembra sva će snimanja u Parizu biti zabranjena, dok će pristup nekim otmjenim područjima oko Concordea i Trocadera biti ograničen počevši već od marta kada se grad kreće pripremati za sportsku manifestaciju.

‘Između 2016. i 2022. broj snimanja u Parizu udvostručio se zbog proizvodnje streamera i količine serija koje se proizvode. I dok bi se film snimao 20 dana u Parizu, serija bi se snimala šest mjeseci, tako da je to mnogo veći razmjer’, rekao je Michel Gomez, voditelj francuske organizacije koja koordinira snimanja u Parizu.

Podijeli vijest

Pretplati se da budeš prvi!

Najnovije

Možda Vas zanima i ...
POVEZANO

Potpisani ugovori za sufinansiranje projekata energetske efikasnosti u Zenici

Danas je u Gradskoj upravi Grada Zenica održano potpisivanje...

POJSKE I LOKVINE BEZ DILEME ODABRALI BHI KF

Ogromnu podršku dobili su kandidati Bosanskohercegovačke inicijative- Kasumović Fuad...

ŠERIĆI, ORAHOVICA I NEMILA SNAŽNO PODRŽALI KANDIDATE BHI KF

  U finišu predizborne kampanje kandidati Bosanskohercegovačke inicijative Kasumović Fuad...