Počinje kviz u Vitezu sa odličnim nagradama: Quiz u Pozivnom

Kviz sa odličnim nagradama će biti održavan svake srijede od 01.02.2024. godine do 30.06.2024. godine od 20 sati u objektu Caffe Pozivni u Vitezu.

Caffe Pozivni u Vitezu organizira Quiz i poziva sve zainteresovane iz Viteza, ali i iz ostalih gradova i mjesta u blizini na sudjelovanje. Quiz će se održavati u periodu od 01.02.2024. godine do 30.06.2024. godine i to svake srijede od 20 sati. Prva noć Quiza je 07.02.2024. godine u kojoj Vas očekuje upoznavanje sa službenim formatom kviza i Vašim domaćinima.

Kada je riječ o prijavama, ekipu čini minimalno 2 (dva) člana, a maksimalno 4 (četiri) člana. Kotizacija za Quiz je 20 KM po ekipi i plaća se SAMO jednom za cijelo vrijeme trajanja Quiza. Osvojeni bodovi svake srijede od februara do juna se sabiraju te se proglašava ukupni pobjednik. Dodatne nagrade će biti i za ekipe koje su u jednom mjesecu osvojile najveći broj bodova tako da se u svakom smislu isplati biti dio ove lijepe priče grada Viteza.

Johann Wolfgang von Goethe je rekao: ”Znanje nije dovoljno. Znanje treba primjenjivati.”

Najbolji način za to je prijavljivanje na Quiz koji će biti održan u objektu Caffe Pozivni u Vitezu na kojem svoje znanje možete prije svega primjeniti kako bi osvojili odlične nagrade, ali i zabavili se svake srijede zajedno sa Vašim prijateljima i poznanicima.

Podijeli vijest

Pretplati se da budeš prvi!

Najnovije

Možda Vas zanima i ...
POVEZANO

Potpisani ugovori za sufinansiranje projekata energetske efikasnosti u Zenici

Danas je u Gradskoj upravi Grada Zenica održano potpisivanje...

POJSKE I LOKVINE BEZ DILEME ODABRALI BHI KF

Ogromnu podršku dobili su kandidati Bosanskohercegovačke inicijative- Kasumović Fuad...

ŠERIĆI, ORAHOVICA I NEMILA SNAŽNO PODRŽALI KANDIDATE BHI KF

  U finišu predizborne kampanje kandidati Bosanskohercegovačke inicijative Kasumović Fuad...