Semir Cerić Koke nakon uspješne američke turneje napravio dernek i najavio veliki koncert u Skenderiji

300

Nakon uspješne američke turneje Semir Cerić Koke je u Sarajevu napravio pravi dernek za
rodbinu i prijatelje. Koke je na jednom mjestu okupio 50-tak dragih ljudi koji su, kako kaže, sa njim navikli da dijele i dobro i zlo.

  • Drago mi je što smo se svi okupili i lijepo proveli. Za sada je 2024. godina odlično krenula i, prema svemu sudeći, mogla bi biti najuspješnija u mojoj karijeri. Imam zakazane nastupe mjesecima unaprijed, pa je ovo bila prilika, pošto sam slobodan, da se svi lijepo družimo u restoranu “The Place”. Pošto je sve bilo spontano i nekako neplanirano, neki od dragih ljudi
    nisu mogli biti na ovom derneku – kaže Semir Cerić Koke.Na Koketovom derneku bile su brojne poznate osobe iz kulturnog i javnog života, sporta,
    biznisa… Tako su uz hitove “Sanja” , “Aida”, “Život me je prevario”, “Nek ti bude kao meni” ,“Treba vremena”, “Glumica” uživali Said Čolpa, Muhamed Čelić Hamo, vlasnik restorana “Začin”, Mirza Mušimbegović, Almir Murtezić, Dino Hodžić, Haris Kaltak.

    • Kao što se zna, a i što pjevači često ističu, kafana
      je najbolja škola. Tamo su karijere počeli svi najveći pjevači narodne muzike, a poslije dolaze veliki koncerti i dvorane. Zajedno sa mojim saradnicima pripremam velike koncerte u 2024. godini. Uglavnom, velike dvorane u BiH pretvorit ćemo u kafane i praviti  derneke na moj način. Sve će krenuti iz Skenderije, za koju ćemo uskoro objaviti datum – kaže Semir  Ceric Koke.