Topa sa sirom i mileramom

Sastojci: 2 kašike milerama, 2 kašike mladog sira, malo maslaca, malo ribanog dimljenog sira, malo soli.

Priprema:

1. Mileram, mladi sir i maslac stavite u tavu, posolite pa zagrijavajte na umjerenoj vatri nekoliko minuta. Pazite da ne provri.

2. Kada se sir istopi, preko naribajte dimljeni sir, promiješajte i odmah poslužite.

Podijeli vijest

Pretplati se da budeš prvi!

Najnovije

Možda Vas zanima i ...
POVEZANO

Ministar Adnan Sirovica na druženju ratnih vojnih invalida: Podrška i saradnja sa Savezom ratnih vojnih invalida nema alternativu

Redovno godišnje okupljanje radnih vojnih invalida iz Zeničko-dobojskog kantona...

U toku radovi na vanjskom uređenju “Dijagonale” Kamberovića polje

Grad Zenica putem Službe za komunalne djelatnosti realizuje projekat...

Posjeta Ambasadi Kraljevine Španije u Bosni i Hercegovini

Ministar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Zeničko-dobojskog kantona posjetio...

Premijer Pivić se sastao sa predstavnicima Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija BiH

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić sastao se danas u...