Topa sa sirom i mileramom

Sastojci: 2 kašike milerama, 2 kašike mladog sira, malo maslaca, malo ribanog dimljenog sira, malo soli.

Priprema:

1. Mileram, mladi sir i maslac stavite u tavu, posolite pa zagrijavajte na umjerenoj vatri nekoliko minuta. Pazite da ne provri.

2. Kada se sir istopi, preko naribajte dimljeni sir, promiješajte i odmah poslužite.

Podijeli vijest

Pretplati se da budeš prvi!

Najnovije

Možda Vas zanima i ...
POVEZANO

Hrvatska izdvojila 284.127 eura za Aerodrom Mostar

Šef Kabineta premijerke Hercegovačko-neretvanskog kantona Marko Arapović jučer je...

Novogodišnja priredba u vrtiću „Pčelica“: Radost, osmijesi i 520 paketića za najmlađe Zeničane

U vrtiću „Pčelica“, koji djeluje u sklopu Javne ustanove...

Zaposlenim na Budžetu ZDK naknada za Novu godinu od 250,00 KM

Vlada Zeničko-dobojskog kantona donijela je odluku o isplati jednokratne...

Premijer Pivić i ministri posjetili Dnevni centar u Dobrinju: Bezrezervna podrška za ljepšu svakodnevnicu djece i odraslih s posebnim potrebama

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić, zajedno s ministrima Dženanom...